Zamieszczone przez Thundi

:wink:

) wiec wcale chętny do sprzedaży nie jestem ale stwierdziłem że się poradzę.co sądzicie zapytam raz jeszcze
- chlodzenie, rozgrzewanie. Masz pewne auto poza tym kupione. To najlepszy silnik w OI pod względem "osiągi,koszty eksploatacji" ze świetną skrzynią 6 przekładniową. Każde TDI dotykają sprawy typu: turbo (choć tu jest dość dobre i silne) i dwumas z czasem. To koszt w sumie około 3500 , ale rozłożony w czasie, dwie rzeczy na raz nie polecą, spokojna głowa. Reszta to normalna eksploatacja jak każdego auta. Pompki wytrzymują w tym silniku, nie wiem kto Ci powiedział że on ma je słabe. Myślę, że z dynamiki i elastyczności, oraz spalania jesteś zadowolony
żaden nowszy lancer w benzynie Ci tego nie da (a używany diesel, to w zasadzie to samo)..taka prawda, a dobieranie kredytu w tym wypadku nie ma sensu. Jak Ci mocy brakuje (w co wątpię) to możesz sobie jeszcze program zrobić.Myślę, że to auto użytkowane z głową i serwisowane na czas wytrzyma spokojnie 300 tyś km. Na twoim miejscu bym się go nie pozbywał, chyba że masz wolną kasę i chcesz coś nowszego. Na pewno bym nie brał kredytu w tym wypadku. :P

coś elektryka powariowała od tej wilgoci.
wygodniej by było mieć wszystko sprawne....
Komentarz